Uw specialist

in wijnen, streekbieren,

delicatessen & geschenkartikelen.

Open op zondag.

  • PJ gindegustatie
  • dranken header links
  • moetrose

Gin is helemaal in!

Bij sterke dranken denken we tegenwoordig snel aan gins. Deze jenevers zijn immens populair, en dat vooral wanneer ze verwerkt worden in creatieve gin cocktails met aardbei, komkommer en andere frisse en kleurrijke ingrediënten.

Gin lovers gaan voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende gins of grijpen net keer op keer terug naar hun favoriete gin merk. Onze gin en whisky shop is voor hen in ieder geval dé place-to-be. Wij hebben namelijk bijzonder veel soorten gins, whisky’s, rums en andere sterke dranken te koop en dat zijn zeker niet alleen de bekende merken!

Welke sterke dranken kan je zoal bij ons kopen:

Whisky | gin & jenevers | cognac | rum | sherry | porto | …. En vele, vele andere….

Alles wat je voor je cocktails nodig hebt, kan je in onze whisky shop vinden. Dat zijn niet alleen de sterke dranken, maar ook de accessoires zoals roerstokjes, shakers, serveerschalen, whisky ijsblokjes en zo meer. Vergeet trouwens zeker niet om ook ons frisdranken assortiment te bezoeken, want voor de perfecte gin-tonic, hebben we bijvoorbeeld ook verschillende tonics beschikbaar.

 

In de kijker: 4 feestelijke en straffe cadeautjes

Een verjaardag, vader- of moederdag of om af te geven bij een etentje. Bij ons vind je gegarandeerd voldoende inspiratie om je geliefden met een origineel geschenkje te verrassen.

 

De Jack Daniels n° 7 is een speciale uitgave van een heldere, zoete whiskey. Tijdelijk in een gitaarkoffertje.

drankenpaleis jackdaniels guitar case


Verkies je toch een Schotse whiskey, dan kunnen we je deze stijlvolle geschenkverpakking aanbieden met een mooie fles Johnnie Walker Blue Label, een special blend.

drankenpaleis johnniewalker bluelabel


Je kan ook kiezen voor de super premium tequila van Padre Azul. Er is een speciaal assortimentje van drie verschillende tequila-smaken in leuke flessen met een doodshoofd als dop.

geschenkverpakking tequila padre

 

Doodshoofden zijn trouwens in, want ook het Duitse wodka-merk Iordanov verwerkte een feestelijke en glinsterende doodskop op zijn flessen van 75 en 50cl.

drankenpaleis vodka lordanov

 

Leuke cadeau-ideetjes voor wie je blij kan maken met een stevige borrel. Kom ze ontdekken in onze winkel.

 

In de kijker: Adam & Eve, een onschuldige sensatie

Adam & Eve is een koppel niet-alcoholische spirit van Belgische makelij, ambachtelijk geproduceerd en handmatig ingepakt in mooie duo flessen.

De naam slaat op de puur- en maagdelijkheid van de drank, onschuldig als het begin van de mensheid. Je maakt er een lekkere variatie mee op de gin-tonic, alcoholvrij en met een stuk minder calorieën.

Ideaal voor wie BOB is met de feestdagen.

 

drankenpaleis gin adameve

 

Gin tastings, whisky proeverijen en …

degustaties drankenpaleis
Verschiet niet als je een cocktail shaker ziet voorbijvliegen tijdens je aankopen. Het gebeurt wel eens dat we professionals uitnodigen om ons assortiment sterke dranken te komen uittesten. Hun creaties kan je tijdens deze degustaties uiteraard ook zelf proeven. Wanneer de volgende tasting doorgaat, kan je ontdekken in de evenementenkalender.

Straffe cadeaus

geschenkmanden
Waarom geen geschenkmand samenstellen met alle ingrediënten voor een zomerse cocktail? Zo geef je een culinair en creatief geschenk cadeau en nadien kan je misschien wel meegenieten van het resultaat. Of doe je liever die ene ontbrekende fles whisky in zijn/haar verzamelcollectie cadeau? Onze whisky shop zit boordevol cadeautips!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Please type your full name.

Invalid email address.