Uw specialist

in wijnen, streekbieren,

delicatessen & geschenkartikelen.

Open op zondag.

  • PJ gindegustatie
  • dranken header links
  • moetrose

We hebben meer dan 350 verschillende bieren, ken jij ze allemaal?

Ben je een liefhebber van een heerlijk fris pintje, een smaakvol streekbier of een stevige trappist, dan rek je best voldoende tijd uit voor je bezoekje aan bierhandel Drankenpaleis in Lier. We hebben namelijk niet alleen de gekende biermerken, maar ook verschillende minder gekende biertjes in voorraad.De Vlaamse streekbieren en trappistenbieren zijn erg talrijk vertegenwoordigd in ons assortiment en elke week voegen we nieuwe ontdekkingen aan het gamma toe. Wil je een andere bierliefhebber plezieren met een biergeschenk, dan kan je hem/haar ongetwijfeld nog verrassen met een streekbiertje of trappist die hij/zij nog niet kent.
Ook speciale kerstbieren en themabiertjes kan je bij ons verkrijgen. Je houdt wel best onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want deze special editions vliegen meestal snel de deur uit en op = op!

Wat wij onder service verstaan

 

  • Spring je na een lange werkdag binnen om bier te kopen? Behalve onze collectie bieren van ’t schap, hebben we ook verschillende pintjes fris staan in de koeler naast de gekoelde frisdranken.

  • Niet zo goed te been en een bak bier op het karretje staan? Wij lopen met plezier even mee tot aan de auto.

 

In de kijker: Een frisse pint op je gezondheid!

drankenpaleis bierhandel

Het is wetenschappelijk bewezen dat bier, bij matig gebruik, goed is voor de gezondheid. Het heeft een positief effect op:

  • de slaap: hop heeft een ontspannende werking en gaat slaaploosheid en depressies tegen
  • het hart: bier zou ervoor zorgen dat de zogenaamde slechte cholesterol verlaagd wordt waardoor de risico’s op hartziekten verkleind wordt
  • de botten: omdat bier plantaardige stoffen bevat, zou het osteoporose kunnen voorkomen
  • de nieren: er wordt beweerd dat hop de nierfunctie stimuleert waardoor afvalstoffen makkelijker uit het lichaam verdwijnen
  • het gewicht: van alle alcoholische dranken bevat bier de minste calorieën en verhoogt het gevoel van verzadiging, wat dus een positieve invloed op het gewicht heeft

Een lekker pint af en toe kan dus zeker geen kwaad, maar bij overtollig gebruik krijg je natuurlijk het tegenovergestelde resultaat.

Deze drie biertjes zijn in elk geval niet te versmaden!

 

In de kijker: Duvel Tripel Hop Casmere

drankenpaleis duvel cashmere

Nadat de Duvel-brouwers in 2007 de eerste Duvel Tripel Hop op de markt brachten, zijn ze blijven zoeken naar nieuwe hopsoorten om te matchen met de typische smaak van de alom bekende Duvel.

Die zoektocht leidde tot een verrassende smaakcombinatie van de cashmere, een exclusieve hopsoort en frisse vruchten. De limited edition van de Duvel Tripel Hop Casmere was geboren!

 

 

 

Maximaal biergenot met het juiste glas

glazen 2
Voor de ultieme beer experience mag het juiste glas niet naast het flesje ontbreken. Die bijpassende bierglazen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Drankenpaleis hebben we ze bijna allemaal!. Geef je een biermand cadeau, dan is zo’n bijpassend bierglas toevoegen een echte aanrader.

Heel wat meters bierplezier

geschenkmanden 2
Vlamingen zijn fervente bierdrinkers en daarom vallen biergeschenken vaak direct in de smaak. Een meter bier, biermanden en streekbieren zijn ook leuke relatiegeschenken. Door nog wat plaatselijke bieren aan je biermand toe te voegen, geef je een lekker visitekaartje van je eigen streek af.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Please type your full name.

Invalid email address.