Uw specialist

in wijnen, streekbieren,

delicatessen & geschenkartikelen.

Open op zondag.

  • PJ gindegustatie
  • dranken header links
  • moetrose

Wij gaan samen met jou op wereldreis in onze rekken

Kan je ontzettend genieten van een glaasje wijn na een drukke werkdag, ben je er nog niet helemaal uit welke wijnen je tijdens je party gaat serveren of ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een opmerkzame wijnliefhebber? In het assortiment van onze wijnhandel vinden we samen ongetwijfeld net het wijntje dat je zoekt, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Spreek ons gerust even aan, vertel ons wat er op het menu staat en we geven met plezier wijn- en aankoopadvies op maat.

Onze collectie witte, rosé en rode wijnen is niet te onderschatten. Dat zijn niet alleen de klassieke Franse wijnen, want we hebben ook een breed gamma wereldwijnen in huis. Ook onze eigen Belgische wijnen hebben trouwens een plekje in ons assortiment en in ons hart veroverd.

In onze wijnrekken vind je zowel fijne drinkwijntjes met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook exclusieve en waardevolle bewaarwijnen. Een brede collectie dus waar we voor elke wijndrinker een gepast wijntje bewaren.

 

Respect voor het product

Om ten volle van de smaak te kunnen genieten, is het erg belangrijk dat wijn correct bewaard wordt. Dat geldt voor uw wijnkelder of wijnrek thuis, maar ook in onze eigen wijnhandel nemen we conditionering heel serieus. Voor elke wijn kiezen we een geschikt plekje uit. Dat kan in de professionele bewaarkast zijn, in de grote koelcel of in een van de wijnkoelers in de zaak.

 

In deze wijnhandel kan je proeven wat je koopt

Enkele keren per jaar organiseren we wijndegustaties in onze zaak. Tijdens zo’n wijnproeverij kan je al je vragen stellen aan onze huisoenoloog en meteen enkele fijne wijntjes proeven. Al hebben we ook op andere momenten wel eens een flesje open staan in onze wijn shop. Laat je gerust verleiden tot een proevertje en laat je verassen door nieuwe ontdekkingen!

In de kijker: de Esprit Gassier, voor elk uur van de dag

Of het nu is tijdens een romantische vakantie, een voorjaarspicknick, op het strand of tijdens een boottochtje, bij de lunch of bij het diner… Dit is niet zomaar een rosé uit de Provence, dit is puur genot in een trendy fles!

Overdag of ’s nachts, de Esprit Gassier Limited Edition smaakt heerlijk op elk uur.

drankenpaleis espritgassier

 

In de kijker: een trio uit de Loire-vallei

Of je nu wijnliefhebber bent of niet, het is wetenschappelijk bewezen dat rode wijn best veel gezondheidsvoordelen heeft. We hebben nog even voor je opgezocht waar wijn zoal goed voor is:

  • het voorkomen van slagaderlijke verstoppingen
  • het bevorderen van een betere doorbloeding
  • het bevorderen van een beter hartritme
  • het vertragen van het ontstaan van vetcellen
  • het verhogen van het gelukshormoon endorfine

Nu nog een goede wijnkeuze maken, dus stellen we een rode sancerre van Les Belles Côtes voor. Het familie-domein Raimbault-Pineau ligt aan de oevers van de Loire en produceert een fijne sancerre. Het is een lichte rode met aroma’s van bosbessen.

Ook de witte sancerre en de rosé van Les Belles Côtes zijn erg lekker en hebben een frisse, volle afdronk.

wijnen raimbault drankenpaleis lier

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Please type your full name.

Invalid email address.