Uw specialist

in wijnen, streekbieren,

delicatessen & geschenkartikelen.

Open op zondag.

  • PJ gindegustatie
  • dranken header links
  • moetrose

In de rekken van drankenhandel Drankenpaleis Plus in Lier kan je behalve de klassieke melkbussen ook verschillende soorten chocomelk, biomelk, koffiemelkjes en zelfs plantaardige melksoorten terugvinden, maar je passeert ook best even aan de diepvries afdeling, want daar ligt heerlijk roomijs en bio ijs uit eigen streek op je te wachten.

Speciale & alternatieve melksoorten

Lactose intolerant, allergisch aan koemelk en op zoek naar alternatieve melkproducten? Of heb je geen last van een melkallergie, maar ben je stiekem wel eens benieuwd naar een ander melksmaakje? Bij Drankenpaleis in Lier hebben we naast de klassieke zuivelproducten ook enkele plantaardige melkvervangers.

  • Kokosmelk

Wie heeft er zin in een ijsje?

Als er over melk en zuivel gesproken wordt, denken wij meteen ook aan ijsjes. Begin je al te watertanden? Dan kom je best eens in onze diepvriezers kijken, want daar liggen heel wat verschillende soorten ijsjes naar je te lonken:

  • kinderijsjes
  • waterijsjes & frisco’s
  • ijsroom schepijs
  • roomijsjes van Ola & Ijsboerke
  • bio ijs uit eigen streek

 

In de kijker: een chocolade toverbol

 Nieuw in ons assortiment: chocoladebollen om chocolademelk mee te maken! Een kop warme melk, bol erin en je hebt een heerlijke chocolademelk. De standaardsmaken zijn anijs, koffie, sinaasappel, puur, kaneel en vanille.
Als extraatje kan je bij ons je eigen chocoladebol samen te stellen.

We verkopen ze los of in een mooie cadeauverpakking.

drankenpaleis chocoladebol

 

In de kijker: Melk als bron van vitamine B12

Dat is goed om weten als je bijvoorbeeld geen vlees eet. Vitamine B12 zit enkel in producten van dierlijke oorsprong zoals vlees, vis en eieren. Daarom is het belangrijk dat vegetariërs voldoende zuivelproducten gebruiken.

Er wordt wel eens beweerd dat melk ongezond is, maar wetenschappers zeggen juist dat melkproducten de kans op darmkanker iets zouden verkleinen.

Met andere woorden: melkproducten zijn een waardevol onderdeel van een gezond voedingspatroon.

 

 drankenpaleis wereldmelkdag

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Please type your full name.

Invalid email address.