Gin is helemaal in!

Bij sterke dranken denken we tegenwoordig snel aan gins. Deze jenevers zijn immens populair, en dat vooral wanneer ze verwerkt worden in creatieve gin cocktails met aardbei, komkommer en andere frisse en kleurrijke ingrediënten.

Gin lovers gaan voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende gins of grijpen net keer op keer terug naar hun favoriete gin merk. Onze gin en whisky shop is voor hen in ieder geval dé place-to-be. Wij hebben namelijk bijzonder veel soorten gins, whisky’s, rums en andere sterke dranken te koop en dat zijn zeker niet alleen de bekende merken!

Welke sterke dranken kan je zoal bij ons kopen:

Whisky | gin & jenevers | cognac | rum | sherry | porto | …. En vele, vele andere….

Alles wat je voor je cocktails nodig hebt, kan je in onze whisky shop vinden. Dat zijn niet alleen de sterke dranken, maar ook de accessoires zoals roerstokjes, shakers, serveerschalen, whisky ijsblokjes en zo meer. Vergeet trouwens zeker niet om ook ons frisdranken assortiment te bezoeken, want voor de perfecte gin-tonic, hebben we bijvoorbeeld ook verschillende tonics beschikbaar.

 

In de kijker: Johnie Walker White Walker

Een must-have voor elke fan van de populaire serie Game of Thrones.
Deze blended whisky drink je bij voorkeur ijskoud. Leg de fles in de vriezer en “Winter is here’ wordt zichtbaar op de zijkant van de fles.

Deze fles maakt deel uit van een volledige reeks Limited Editions, hou zeker onze Facebook pagina in het oog als je de volledige collectie wil.

 

 johnnie walker limitededition 

 

In de kijker: Panda Gin

Ben je een gin-liefhebber dan zal je aangenaam verrast zijn van ons uitgebreid aanbod dat regelmatig aangevuld wordt met nieuwe pareltjes.
Deze maand zetten we graag deze nieuwkomer in de kijker, een biologische premium gin, gedistilleerd in België, gemaakt met natuurlijke aroma’s, zorgvuldig geselecteerde vruchten en planten.

Een echte aanrader, zowel ‘on the rocks’, met tonic of in een cocktail.

 

 panda ing drankenpaleisplus

Gin tastings, whisky proeverijen en …

degustaties drankenpaleis
Verschiet niet als je een cocktail shaker ziet voorbijvliegen tijdens je aankopen. Het gebeurt wel eens dat we professionals uitnodigen om ons assortiment sterke dranken te komen uittesten. Hun creaties kan je tijdens deze degustaties uiteraard ook zelf proeven. Wanneer de volgende tasting doorgaat, kan je ontdekken in de evenementenkalender.

Straffe cadeaus

geschenkmanden
Waarom geen geschenkmand samenstellen met alle ingrediënten voor een zomerse cocktail? Zo geef je een culinair en creatief geschenk cadeau en nadien kan je misschien wel meegenieten van het resultaat. Of doe je liever die ene ontbrekende fles whisky in zijn/haar verzamelcollectie cadeau? Onze whisky shop zit boordevol cadeautips!