Gin is helemaal in!

Bij sterke dranken denken we tegenwoordig snel aan gins. Deze jenevers zijn immens populair, en dat vooral wanneer ze verwerkt worden in creatieve gin cocktails met aardbei, komkommer en andere frisse en kleurrijke ingrediënten.

Gin lovers gaan voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende gins of grijpen net keer op keer terug naar hun favoriete gin merk. Onze gin en whisky shop is voor hen in ieder geval dé place-to-be. Wij hebben namelijk bijzonder veel soorten gins, whisky’s, rums en andere sterke dranken te koop en dat zijn zeker niet alleen de bekende merken!

Welke sterke dranken kan je zoal bij ons kopen:

Whisky | gin & jenevers | cognac | rum | sherry | porto | …. En vele, vele andere….

Alles wat je voor je cocktails nodig hebt, kan je in onze whisky shop vinden. Dat zijn niet alleen de sterke dranken, maar ook de accessoires zoals roerstokjes, shakers, serveerschalen, whisky ijsblokjes en zo meer. Vergeet trouwens zeker niet om ook ons frisdranken assortiment te bezoeken, want voor de perfecte gin-tonic, hebben we bijvoorbeeld ook verschillende tonics beschikbaar.

 

In de kijker: Nona June, een alcoholvrije gin

Nona June is een Belgische alcoholvrije gin. De naam Nona, wat 9 is in het Latijn, duidt op de negen botanicals waaruit de gin is gemaakt.

Ook de jeneverbes, het hoofdingrediënt van gin, werd erin verwerkt. Dat zorgt voor het behoud van de authentieke en pittige smaak.

Net zoals we gewend zijn met de alcoholische versie, combineer je deze gin ook met smaakvolle tonics en kruiden.

 

drankenpaleis lier nona juni gin

 

 

In de kijker: Sierra Tequila

De fles met het hoedje maakt de Sierra Tequila zo herkenbaar. Het gamma bestaat uit witte en bruine, die je kan mixen en shaken tot heerlijke cocktails, of gewoon kan drinken als borrel of shot. Lekker ook bij guacamole en nacho's.

Sierra biedt, behalve zijn pure tequila's ook kant-en-klare cocktails, waaronder de pittigste onder de Mexicanen, de Margarita!

Salud amigo!

 

drankenpalies lier sierra

 

 

 

 

 

 

Gin tastings, whisky proeverijen en …

degustaties drankenpaleis
Verschiet niet als je een cocktail shaker ziet voorbijvliegen tijdens je aankopen. Het gebeurt wel eens dat we professionals uitnodigen om ons assortiment sterke dranken te komen uittesten. Hun creaties kan je tijdens deze degustaties uiteraard ook zelf proeven. Wanneer de volgende tasting doorgaat, kan je ontdekken in de evenementenkalender.

Straffe cadeaus

geschenkmanden
Waarom geen geschenkmand samenstellen met alle ingrediënten voor een zomerse cocktail? Zo geef je een culinair en creatief geschenk cadeau en nadien kan je misschien wel meegenieten van het resultaat. Of doe je liever die ene ontbrekende fles whisky in zijn/haar verzamelcollectie cadeau? Onze whisky shop zit boordevol cadeautips!