Bij Drankenpaleis valt er altijd wel iets te proeven, maar soms…

Laat je gerust verleiden tot een tasje koffie (mét koekje uiteraard) als je bij Drankenpaleis Plus komt winkelen. Die hebben we namelijk speciaal voor jou klaargezet. Misschien kom je verderop in onze shop ook nog wat andere proevertjes tegen, want regelmatig trekken we ook een flesje wijn of bubbels open.

Af en toe gaan we echter nog iets verder en organiseren we heuse wijndegustaties, whisky en gin tastings of nodigen we zelfs een professionele cocktail shaker uit om je op een verrassende verfrissing te trakteren. Deze kenners beantwoorden uiteraard ook met plezier al je vragen.

Wanneer de volgende special events in onze drankenhandel plaatsvinden, kan je hieronder ontdekken, maar onze Facebookpagina in het oog houden, is ook een slimme zet. 

 

Degustatie op 14 september - 13u-17u

 

Plantation rum

 

drankenpaleis degustatie plantation rum

Op zaterdag 14 september tussen 13u en 17u, laten we je graag kennis maken met het uitstekende gamma Caraïbische rums van Plantation.
Je kan ze degusteren als een cognac of mixen tot jouw favoriete cocktail.

Dit gamma bestaat uit drie verschillende variëteiten:

 

The Vintages

Deze rums nodigen je als het ware uit om te reizen. Van Jamaica via Panama naar Barbados, elk van deze Vitanges rums heeft de karakteristieke lokale smaak uit elk land dat deel uitmaakt van het Maison Ferrand label.

 

The Signature blends

In deze mix herken je de lokale kennis uit de Cognac-regio. Deze rum is gemaakt op basis van de vele parameters en het geheim van Maison Ferrand.

 

The Bar classics

Aan de hand van tips van barmannen en -vrouwen wereldwijd werd, speciaal voor het mixen van cocktails, dit assortiment ontwikkeld. Het is ideaal voor elke cocktail: van een eenvoudige Daiquiri tot de meest geavanceerde Zombie.

 

Kom proeven en genieten van deze verrukkelijke rums.

 

 

 

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen en promoties, laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter.