Verras je gasten eens met een pittige ijslollie!

Het recept:

  •  Mix onderstaande ingrediënten tot een glad mengsel:
    1 ananas, 80 ml kokosmelk, 3 eetlepels suiker, 80 ml rum en 120 ml water
  • Vul met dit mengsel de ijsvormpjes en leg ze 30 min. in de vriezer
  • Voeg de stokje toe en laat nog 24 uur in de vriezer staan

Wij gebruikten voor de rum 'Ghost in a Bottle', uiterst geschikt voor dit heerlijk frisse snoepje!

 ijslollie

Een alcoholvrije cocktail met koffie lijkt misschien een gek idee maar deze espresso-tonic is al razend populair in de VS en in Australië en wint ook steeds meer fans in Europa.

Het recept:

  • Doe enkele klontjes ijs in een groot glas
  • Voeg een flesje tonic toe, wij adviseren de Finley Tonic
  • Zet een verse espresso en giet die in het glas
  • Roer goed en werk af met een schijfje limoen

 

 espresso tonic

Ook zo zot van aardbeien? Verwerk ze dan eens in een cocktail en krijg een instant lentegevoel.

Het recept:

  • Meng 8 aardebeien, 10 muntblaadjes en 50g suiker in een blender.
  • Voeg 240 ml Vodka en 240 ml granaatsap toe en meng goed.
  • Serveer met ijsblokjes en enkele versie aardebeien.

Wij adviseren bij dit recept de Eristoff Premium Vodka die momenteel in deze bijzondere fles verkocht wordt.
Opgepast, dit is een Limited Edition, dus wees er snel bij!

 

 aardbeiencocktail