Een snel en verrassend zomers receptje waar wij alvast gek op zijn

Het recept:

• Giet wat frambozensaus in een champagneglas.
• Voet daar twee kleine bolletjes vanille-ijs aan toe en giet daar nog wat extra frambozensaus over.
• Overgiet het geheel met prosecco en werk af met wat versie framboosjes.

Uiteraard is de Prosecco die je hiervoor gebruikt bepalend voor de smaak.

Wij adviseren voor dit recept de Motivo, een overheerlijke prosecco uit de regio Colli Trevigiani.

 

 recept augustus

Een heerlijke zomerse cocktail met Blue Caracao en Gin.
Wij kozen voor de Blue Caraçao van Bols in combinatie met Perfect Day Gin, een heerlijke combinatie!

Het recept:

  • Vul een whiskyglas met ijs, 3 cl gin en 1 cl Blue Caraçao
  • Voeg daarna tonic toe naar smaak

 

 blue splash

Verras je gasten eens met een pittige ijslollie!

Het recept:

  •  Mix onderstaande ingrediënten tot een glad mengsel:
    1 ananas, 80 ml kokosmelk, 3 eetlepels suiker, 80 ml rum en 120 ml water
  • Vul met dit mengsel de ijsvormpjes en leg ze 30 min. in de vriezer
  • Voeg de stokje toe en laat nog 24 uur in de vriezer staan

Wij gebruikten voor de rum 'Ghost in a Bottle', uiterst geschikt voor dit heerlijk frisse snoepje!

 ijslollie