Wij gaan samen met jou op wereldreis in onze rekken

Kan je ontzettend genieten van een glaasje wijn na een drukke werkdag, ben je er nog niet helemaal uit welke wijnen je tijdens je party gaat serveren of ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een opmerkzame wijnliefhebber? In het assortiment van onze wijnhandel vinden we samen ongetwijfeld net het wijntje dat je zoekt, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Spreek ons gerust even aan, vertel ons wat er op het menu staat en we geven met plezier wijn- en aankoopadvies op maat.

Onze collectie witte, rosé en rode wijnen is niet te onderschatten. Dat zijn niet alleen de klassieke Franse wijnen, want we hebben ook een breed gamma wereldwijnen in huis. Ook onze eigen Belgische wijnen hebben trouwens een plekje in ons assortiment en in ons hart veroverd.

In onze wijnrekken vind je zowel fijne drinkwijntjes met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook exclusieve en waardevolle bewaarwijnen. Een brede collectie dus waar we voor elke wijndrinker een gepast wijntje bewaren.

 

Respect voor het product

Om ten volle van de smaak te kunnen genieten, is het erg belangrijk dat wijn correct bewaard wordt. Dat geldt voor uw wijnkelder of wijnrek thuis, maar ook in onze eigen wijnhandel nemen we conditionering heel serieus. Voor elke wijn kiezen we een geschikt plekje uit. Dat kan in de professionele bewaarkast zijn, in de grote koelcel of in een van de wijnkoelers in de zaak.

 

In deze wijnhandel kan je proeven wat je koopt

Enkele keren per jaar organiseren we wijndegustaties in onze zaak. Tijdens zo’n wijnproeverij kan je al je vragen stellen aan onze huisoenoloog en meteen enkele fijne wijntjes proeven. Al hebben we ook op andere momenten wel eens een flesje open staan in onze wijn shop. Laat je gerust verleiden tot een proevertje en laat je verassen door nieuwe ontdekkingen!

 

 

In de kijker: uitstekende wijnen in een kratje

December is cadeautjesmaand! We hebben dan ook een uitgebreid assortiment wijnen in exclusieve verpakkingen, speciaal voor de feestdagen.

Kom een kijkje nemen en maak je keuze.

 

drankenpaleis geschenkverpakkingen wijn

 

In de kijker: Masi Broli Campofiorin 2015

 

drankenpaleis masibrolocampoflorin

De rode Masi Broli Campofiorin is in één term gezegd: puur genot.

Vooral 2015 was een bijzonder goed jaar voor deze heerlijke Venetiaanse wijn.

Zijn smaak is een perfecte balans van rood fruit met kaneel en cacao.
Hij heeft een indrukwekkend zachte, maar ook een volle smaak en ruikt naar vanille en kersen.

Deze stijlvolle rode past uitstekend bij risotto en oude kazen, maar ook bij osso busco en pastagerechten.

Een echte Italiaan dus.