Wij gaan samen met jou op wereldreis in onze rekken

Kan je ontzettend genieten van een glaasje wijn na een drukke werkdag, ben je er nog niet helemaal uit welke wijnen je tijdens je party gaat serveren of ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een opmerkzame wijnliefhebber? In het assortiment van onze wijnhandel vinden we samen ongetwijfeld net het wijntje dat je zoekt, want ons assortiment is bijzonder uitgebreid. Spreek ons gerust even aan, vertel ons wat er op het menu staat en we geven met plezier wijn- en aankoopadvies op maat.

Onze collectie witte, rosé en rode wijnen is niet te onderschatten. Dat zijn niet alleen de klassieke Franse wijnen, want we hebben ook een breed gamma wereldwijnen in huis. Ook onze eigen Belgische wijnen hebben trouwens een plekje in ons assortiment en in ons hart veroverd.

In onze wijnrekken vind je zowel fijne drinkwijntjes met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook exclusieve en waardevolle bewaarwijnen. Een brede collectie dus waar we voor elke wijndrinker een gepast wijntje bewaren.

 

Respect voor het product

Om ten volle van de smaak te kunnen genieten, is het erg belangrijk dat wijn correct bewaard wordt. Dat geldt voor uw wijnkelder of wijnrek thuis, maar ook in onze eigen wijnhandel nemen we conditionering heel serieus. Voor elke wijn kiezen we een geschikt plekje uit. Dat kan in de professionele bewaarkast zijn, in de grote koelcel of in een van de wijnkoelers in de zaak.

 

In deze wijnhandel kan je proeven wat je koopt

Enkele keren per jaar organiseren we wijndegustaties in onze zaak. Tijdens zo’n wijnproeverij kan je al je vragen stellen aan onze huisoenoloog en meteen enkele fijne wijntjes proeven. Al hebben we ook op andere momenten wel eens een flesje open staan in onze wijn shop. Laat je gerust verleiden tot een proevertje en laat je verassen door nieuwe ontdekkingen!

 

In de kijker: Linda Bolgheri, een warme Italiaanse

 

 drankenpaleis lier linda bolgheri

 

Deze volle rode wijn is de ideale keuze voor een herfstavond in september. Hij zal je verwarmen buiten bij de vuurkorf, of goed gezelschap zijn binnen bij de open haard.

De smaak van de in de Toscaanse zon gerijpte druiven uit het gelijknamige dorpje, brengt je meteen naar het warme zuiden.

Haal de zomer in huis voor de komende wintermaanden met deze Italiaanse Linda Bolgheri.

 

 

In de kijker: Borgo Molino, een heerlijk trio

 

 drankenpaleis lier borgo molino

 

Deze drie smakelijke Italiaanse wijnen uit de streek van Venetië passen bij elke gelegenheid en elk gerecht

Ciari, wat helder betekent in het Italiaans, is een sauvignon blanc. Het is een droge, strogele wijn met het aroma van citrus en appels. Je drinkt hem het beste goed gekoeld.

Rosa is net als de andere Borgo Molino wijnen, biologisch geteelt. Hij heeft de geur van witte perzik en zwarte bessen. Het is een verleidelijke, sappige en frivole rosé wijn met een fruitige en doordringbare smaak.

Scuri is, zoals de naam doet vermoeden, een wijn met een robijnrode kleur. In het glas ruik je het rijpe rode fruit. Het is een bijzonder lekkere wijn met een droge afdronk, vol, lang en buitengewoon aangenaam.