In de rekken van drankenhandel Drankenpaleis Plus in Lier kan je behalve de klassieke melkbussen ook verschillende soorten chocomelk, biomelk, koffiemelkjes en zelfs plantaardige melksoorten terugvinden, maar je passeert ook best even aan de diepvries afdeling, want daar ligt heerlijk roomijs en bio ijs uit eigen streek op je te wachten.

Speciale & alternatieve melksoorten

Lactose intolerant, allergisch aan koemelk en op zoek naar alternatieve melkproducten? Of heb je geen last van een melkallergie, maar ben je stiekem wel eens benieuwd naar een ander melksmaakje? Bij Drankenpaleis in Lier hebben we naast de klassieke zuivelproducten ook enkele plantaardige melkvervangers.

  • Kokosmelk

Wie heeft er zin in een ijsje?

Als er over melk en zuivel gesproken wordt, denken wij meteen ook aan ijsjes. Begin je al te watertanden? Dan kom je best eens in onze diepvriezers kijken, want daar liggen heel wat verschillende soorten ijsjes naar je te lonken:

  • kinderijsjes
  • waterijsjes & frisco’s
  • ijsroom schepijs
  • roomijsjes van Ola & Ijsboerke
  • bio ijs uit eigen streek

In de kijker: Terug naar school… met melk

Melk is een goede bron van belangrijke voedingsstoffen zoals hoogwaardige eiwitten, calcium en de vitaminen B2 en B12.
Een glas of brikje melk is de perfecte aanvulling bij de broodmaaltijden of als tussendoortje. Zo’n halve liter melk per dag volstaat.

Naast de melk van Inex vind je bij ons ook melk van Landgoed, een biologisch product met een hoge fairtrade kwalificatie tegen een goede prijs. Zowel bij inkoop, verwerking als distributie wordt zo efficiënt mogelijk omgegaan met milieu, grond- en brandstoffen. Een initiatief dat het Drankenpaleis graag ondersteunt!

 

 landgoed