Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

In de kijker: Bollinger Champagne

Rosé champagne maken kan op 2 manieren: ofwel door toevoeging van rode wijn of door schilcontact. Bollinger koos voor de eerste optie en creëerde een heerlijke, complexe, fruitige en elegante rosé champagne. Meer dan 85% van de druiven komen van Grands en Premiers crus in het champagne gebied, aangevuld met rode wijn uit eigen wijngaarden.

 

Uiteraard is deze rosé champagne perfect als aperitief maar wij drinken hem ook graag tijdens het diner, gecombineerd met kreeft, gebakken zalm of Japanse gerechten.
Heb je daarna nog een dessert klaarstaan met aardbeien of frambozen, zet dan zeker nog een extra flesje koud!

 

 

 

bollinger drankenpaleisplus 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.