Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

 

In de kijker: Musa limited edition, cava in een uitzonderlijk jasje

Musa laat zijn cava graag opvallen in speelse verpakkingen. Behalve de zonnige flamingo flessen is er nu ook de brut nature in panterprint.
Het is een droge cava met een lang aanhoudende afdronk, een fruitig aroma en fijne bubbels. Deze cava is uniek binnen de brut nature categorie.
Nu tijdelijk in een fles met panterprint.

 

drankenpaleis MVSA ltd edition

 

 

 

In de kijker: Belgische champagne

Maison Devavry is een familiebedrijf dat bijna 100 jaar bestaat en al vijf generaties lang dit prachtige champagnehuis bestuurt.
Het bevindt zich in Champillon in de champagne streek.
Met veel passie produceert Devavry haar frisse, droge Grand Cru met een zachte gouden kleur en een vleugje citrus.

Een uitstekende champagne die je drinkt als aperitief maar ook heerlijk smaakt bij vis en pasta.

 

 

devavry champagne drankenpaleis

 

 


 

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.