Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

 

In de kijker: Cava MSVA Flamingo

Dit is een mooie, helder roze cava met een constante sprankel in het glas. Je ruikt onmiddellijk de fruitige aroma’s van aardbei en framboos en de verfrissende en levendige bubbels zijn een feest op je tong.

Deze cava is ideaal als stijlvol aperitief, maar ook heel smakelijk bij lichte, zomerse maaltijden op een zonnige dag of een zwoele avond.

De fruitige smaak en de tropische flamingo-fles bezorgen je meteen een instant vakantiegevoel.  

Om dat gevoel nog te versterken, krijg je van ons bij aankoop van 12 flessen cava MSVA flamingo, een leuke handdoek cadeau!

 

MVSA cava flamingo drankenpaleis lier

 

 

In de kijker: Fili moscato

 Met zijn zoete en frisse smaak is deze zachte Fili-muskaatwijn perfect voor een zwoele avond.  Het is een uitzonderlijke, fijn en delicaat gekruide schuimwijn.

De zomerse smaak wordt nog versterkt door het feit dat de Fili uit Italië komt, gemaakt door het oude familiebedrijf Saccheto
In de vroege jaren 1900 begon het als wijnhandel om later met eigen en uitmuntende producten de hele wereld te veroveren.

Deze heerlijke en met passie bereide muskaatwijn vind je ook in kleine flesjes.

Laat de zomer bubbelen in je glas met deze zon-gele Italiaanse moscato.

 

fili drankenpaleis lier 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.