We hebben meer dan 350 verschillende bieren, ken jij ze allemaal?

Ben je een liefhebber van een heerlijk fris pintje, een smaakvol streekbier of een stevige trappist, dan rek je best voldoende tijd uit voor je bezoekje aan bierhandel Drankenpaleis in Lier. We hebben namelijk niet alleen de gekende biermerken, maar ook verschillende minder gekende biertjes in voorraad.De Vlaamse streekbieren en trappistenbieren zijn erg talrijk vertegenwoordigd in ons assortiment en elke week voegen we nieuwe ontdekkingen aan het gamma toe. Wil je een andere bierliefhebber plezieren met een biergeschenk, dan kan je hem/haar ongetwijfeld nog verrassen met een streekbiertje of trappist die hij/zij nog niet kent.
Ook speciale kerstbieren en themabiertjes kan je bij ons verkrijgen. Je houdt wel best onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want deze special editions vliegen meestal snel de deur uit en op = op!

Wat wij onder service verstaan

  • Spring je na een lange werkdag binnen om bier te kopen? Behalve onze collectie bieren van ’t schap, hebben we ook verschillende pintjes fris staan in de koeler naast de gekoelde frisdranken.

  • Niet zo goed te been en een bak bier op het karretje staan? Wij lopen met plezier even mee tot aan de auto.

 

 

In de kijker: Nachtraaf, bier uit de boterstad

drankenpaleis nachtraaf

 

Nachtraaf is Belgisch biermerk uit Diksmuide en helemaal nieuw in ons gamma.

Deze brouwerij bestaat pas sinds 2016 en produceert een Dubbel-Bruin van 7°, een Triple-Blond van 9°, een Speciale-Amber van 6° en een Quadrupel-Donker van maar liefst 10°.

Deze Quadrupel is een helder, fijn parelend biertje met een donkere amberkleur en een stevige, romige schuimkraag.
Het heeft een volle, zachtzoete smaak met toetsen van karamel, gebrande mout en koffielikeur.

Het is zo’n lekker en kwalitatief bier dat het met gemak de competitie aandurft met de Belgische trappistenbieren.

 

In de kijker: Dark Master, een meesterlijk biertje

drankenpaleis lier darkmaster

 

Op zoek naar een stevig herfstbiertje? Dan is de Dark Master van Brouwerij De Meester een goede keuze.
Het heeft het aroma van gebrande mout, turf en chocolade en in de smaak ontdek je whiskey, appel, peer, koffie en chocolade.
Dark Master is een lekker en zwaar bier om rustig van te genieten op koude dagen.

 

 

 

 

 

 

Maximaal biergenot met het juiste glas

glazen 2
Voor de ultieme beer experience mag het juiste glas niet naast het flesje ontbreken. Die bijpassende bierglazen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Drankenpaleis hebben we ze bijna allemaal!. Geef je een biermand cadeau, dan is zo’n bijpassend bierglas toevoegen een echte aanrader.

Heel wat meters bierplezier

geschenkmanden 2
Vlamingen zijn fervente bierdrinkers en daarom vallen biergeschenken vaak direct in de smaak. Een meter bier, biermanden en streekbieren zijn ook leuke relatiegeschenken. Door nog wat plaatselijke bieren aan je biermand toe te voegen, geef je een lekker visitekaartje van je eigen streek af.