We hebben meer dan 350 verschillende bieren, ken jij ze allemaal?

Ben je een liefhebber van een heerlijk fris pintje, een smaakvol streekbier of een stevige trappist, dan rek je best voldoende tijd uit voor je bezoekje aan bierhandel Drankenpaleis in Lier. We hebben namelijk niet alleen de gekende biermerken, maar ook verschillende minder gekende biertjes in voorraad.De Vlaamse streekbieren en trappistenbieren zijn erg talrijk vertegenwoordigd in ons assortiment en elke week voegen we nieuwe ontdekkingen aan het gamma toe. Wil je een andere bierliefhebber plezieren met een biergeschenk, dan kan je hem/haar ongetwijfeld nog verrassen met een streekbiertje of trappist die hij/zij nog niet kent.
Ook speciale kerstbieren en themabiertjes kan je bij ons verkrijgen. Je houdt wel best onze Facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten, want deze special editions vliegen meestal snel de deur uit en op = op!

Wat wij onder service verstaan

  • Spring je na een lange werkdag binnen om bier te kopen? Behalve onze collectie bieren van ’t schap, hebben we ook verschillende pintjes fris staan in de koeler naast de gekoelde frisdranken.

  • Niet zo goed te been en een bak bier op het karretje staan? Wij lopen met plezier even mee tot aan de auto.

 

In de kijker: Brouwerij Vissenberg

brouwerij vissenberg

We steunen natuurlijk ook graag de brouwerijen uit onze eigen streek en brouwerij Vissenberg uit Nijlen is er zo eentje.

In 2013 besloten enkele vrienden om zelf bier te gaan brouwerij en zo komen er al snel een 30tal nieuwe bieren tot leven, van licht tot donker, van zoet tot bitter.
Nadat hun creatie ‘Viswijf’ een zilveren medaille behaalt op de ‘Brouwland Biercompetitie’ worden er plannen gemaakt om professioneel aan de slag te gaan en wordt het bedrijf Brouwerij Vissenberg opgericht door Hans en Peter. Medio 2016 starten ze met hun eigen productie in Nijlen.
Wij zijn alvast fan van hun bieren en hebben er dan ook een aantal opgenomen in ons assortiment:

Viswijf is een koperblond bier met een eigen karakter, stevig met een lange zacht bitttere nasmaak
Schouwveger is dan weer een donker bier met een mooie balans tussen zoet, zuur, koffie en karamel.
• De K0006 maakt deel uit van een experimentele reeks waarbij cacao nibs, worden toegevoegd bij de gisting.

 

 

Maximaal biergenot met het juiste glas

glazen 2
Voor de ultieme beer experience mag het juiste glas niet naast het flesje ontbreken. Die bijpassende bierglazen zijn niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar bij Drankenpaleis hebben we ze bijna allemaal!. Geef je een biermand cadeau, dan is zo’n bijpassend bierglas toevoegen een echte aanrader.

Heel wat meters bierplezier

geschenkmanden 2
Vlamingen zijn fervente bierdrinkers en daarom vallen biergeschenken vaak direct in de smaak. Een meter bier, biermanden en streekbieren zijn ook leuke relatiegeschenken. Door nog wat plaatselijke bieren aan je biermand toe te voegen, geef je een lekker visitekaartje van je eigen streek af.