Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

In de kijker: Gosset champagne

Eén van onze favoriete champagnehuizen is Gosset, een champagnehuis dat al in 1584 werd opgericht door de edelman Pierre Gosset. Champagne zoals wij die nu kennen, bestond toen nog niet en Pierre Gosset verkocht vooral rode wijn, gemaakt van de druiven uit zijn eigen wijgaarden en geserveerd aan de tafels van Europese vorsten.

Na de uitvinding van de mousserende champagne ging ook Gosset zich richten op die markt met verschillende champagnes en over de jaren heen wisten ze ondertussen ontelbare erkenningen te verzamelen.

Naar onze mening zeer terecht want de huisstijl kenmerkt zich in crémige Champagnes met een mooie parel, droog, mooie zuren, vol en met aroma’s van gisten en biscuit.

Een echte aanrader dus!

 

gosset champagne 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoete en zoute delicatessen

delicatessen 2

Bij een fijne drank als champagne serveer je ongetwijfeld liefst elegante, smaakvolle en bijpassende hapjes. Om de smaakpapillen van je gasten gepast te vertroetelen, vind je zonder twijfel wat lekkers in ons uitgebreide delicatessenassortiment.

Geschenkmanden met cachet

geschenkmanden 2

Een fles fijne bubbels is altijd het juiste cadeau. Wil je je presentje nog wat opsmukken, dan kan je kiezen voor een kant-en-klaar geschenkmand met glazen en/of ijsemmer of je kan ook zelf een geschenkpakket op maat samenstellen.