Wij hebben heel wat betere bubbels in huis

Bij Drankenpaleis kan je niet alleen Franse champagne kopen… Naast de gekende en minder gekende champagnes vind je in het Drankenpaleis gamma ook verschillende soorten Spaanse Cava, Duitse Sekt, Zuid-Afrikaanse Vonkelwijnen, diverse Italiaanse Prosecco’s en Spumantes en nog vele andere kwalitatief hoogstaande schuimwijnen.

Bubbels naar ieders smaak en budget, die allemaal het ontdekken waard zijn, want ze zijn stuk voor stuk door onze maître-sommelier voorgeproefd en goedgekeurd. Graag een woordje uitleg bij je aankoop? Spreek dan gerust onze medewerkers aan voor advies!

 

In de kijker: Bubbelend Valentijn zonder alcohol.

Champagne en cava worden de laatste jaren op alle mogelijke gelegenheden aangeboden, maar toch blijft het een romantische drank.
Dus geen Valentijn zonder bubbels.

Wij hebben een ruime keuze aan heerlijk Franse champagnes, maar er zitten ook enkele lekkere alcoholvrije schuimwijnen in ons assortiment.
We stellen er drie aan je voor:

De Appalina is een Franse alcoholvrije, mousserende chardonnay met een strogele kleur en mooie glinsteringen, gemaakt uit een traditionele wijn. Door het desalcoholiseren van de basiswijn, behoudt ook de alcoholvrije versie van deze schuimwijn zijn authentieke smaak.

De Laurent Truffer is een alcoholvrije bubbel uit Frankrijk op basis van muscat druiven. Deze mousserende wijn heeft een frisse smaak met een licht zoet aroma. Door de "most" rond het vriespunt te bewaren, blijft ook hier de smaak van goede schuimwijn bewaard.

De JP Chenet tenslotte is ook een alcoholvrije chardonay met een fijne bubbel en een zachtgele kleur. Ook na het verwijderen van de alcohol blijft deze schuimwijn een heerlijke smaak behouden.

valentijn alcoholvrije cava drankenpaleis lier

 

In de kijker: Bollinger champagne voor een stijlvolle jaarovergang

Tradities zijn er om in ere te houden en niets is zo feestelijk als een glaasje goede champagne op oudejaarsavond.
Elke jaarovergang is een speciale gebeurtenis: we sluiten iets af en we beginnen iets nieuws. Daarom kiezen we voor een kwalitatieve champagne, zoals die van Bollinger.

Een glaasje feestelijke rosé voor haar en een stijlvolle special cuvée voor hem. Of omgekeerd.

Alvast onze beste wensen voor het nieuwe jaar!

drankenpaleis bollinger