Ook onverwacht bezoek trakteer je op lekkers

Snel even wat champagne, wijn of bier inslaan voor je gasten? Stop dan zeker ook even aan onze delicatessen afdeling. Daar tref je namelijk lekkere hapjes aan die je er perfect bij kan serveren. Drankenhandel Drankenpaleis in Lier is daarmee je one-stop-shop voor een geslaagd aperitief, theekransje of diner.

 

Een greep uit onze smaakmakers

  • Uiteenlopende oliën en sauzen
  • Confituren, siropen en sierlijke suikers
  • Pasta’s die er te leuk uit zien om meteen op te eten
  • Specerijen, kruiden en diverse peper- en zoutsoorten
  • Koffie & thee en bijpassende koekjes en chocoladepleziertjes
  • Smaakvolle aperitiefhapjes zoals olijven, paté, zoute knabbels, nacho’s,…
  • Allerhande toastjes en grissini’s en de bijhorende tapenades, pesto’s en sauzen om ze in te dippen

Ook in onze delicatessen shop hebben we suikervrije en biologische producten voorzien!


Dat we onze koffie & thee ook leveren aan de plaatselijke horeca is zeker niet verwonderlijk

Koffie en thee zijn van die typische producten waar het helemaal om de juiste smaakbalans draait.  Ieder heeft zijn persoonlijke voorkeuren en dat levert een uitzonderlijk breed aanbod en diverse aroma’s op. Ook bij Drankenpaleis hebben we een behoorlijke collectie koffie en thee in huis en daar zitten ook enkele “speciallekes” tussen die zeker het proeven waard zijn.

Er staat trouwens steeds verse koffie klaar in de zaak dus neem gerust een kopje in de hand tijdens het winkelen. Vergeet het koekje niet hé, want ook dat wil je zeker geproefd hebben.

 

Ginger Love, Sleepy Love of Energy Love

Deze bijzondere reeks thee’tjes horen echt bij de winter. Wat ze zo bijzonder maakt is de schuimlaag op basis van vruchtvezels.

Ginger Love: Krachtige blend van gember, citrusvruchten en kruiden. Verfrissend en verwarmend tegelijk en volledig cafeïnevrij.
Sleepy Love: Een pure biologische blend van mango en bach bloesems, zeer rustgevend en  bevorderend voor een goede nachtrust.
Energy Love: Een combinatie van biologisch appelsap met een vleugje vanille, een super-booster om je dag vol energie te starten/

 

 

ginger love

 

Nieuw in ons assortiment:

Website delicatessen delicious tapenade 240 240Delicious tapenades
Een must in elke keuken: als aperitief op toast, stokbrood, brusschetta, als smaakmaker voor pizza, pasta of andere gerechten, of gewoon bij een antipasto schotel... De mogelijkheden zijn eindeloos, de smaken altijd authentiek. Kom eens een kijkje nemen, we hebben het volledige gamma in huis.
Website delicatessen fleurdesel 240 240

Fleur de sel Le Saunier de Camargue
Zeg nooit zomaar zout tegen Fleur de Sel. Goede Fleur de Sel voegt een ziltige smaak toe als finishing touch voor je gerecht. Fleur de Sel van Le Saunier de Camargue wordt met de hand geoogst in het unieke natuurgebied van de Camargue. Haal deze smaak van het Franse zuiden in huis, natuur of met toevoeging van kruiden.

Website delicatessen cudie 240 240Cudié bonbons
Heerlijke bonbons gemaakt op basis van een unieke combinatie van marcona-amandelen en chocolade. Een recept dat generatie op generatie werd bewaard en geïnnoveerd. Tijdens een zorvuldig proces van roosteren en karameliseren wordt het beste van de bijzonder marcona-amandel naar boven gehaald. Dit moet je gewoon geproefd hebben!
belgische bierpatesBelgische bierpatés
Het beste van twee Belgische delicatessen: ambachtelijke paté op smaak gebracht met befaamde Belgische bieren.
 Heerlijk als aperitiefhapje op toast of stokbrood.

Je vindt bij ons onder andere paté op basis van Tripel Karmeliet, St.Bernardus Abt 12, Brugse Zot...