Ook onverwacht bezoek trakteer je op lekkers

Snel even wat champagne, wijn of bier inslaan voor je gasten? Stop dan zeker ook even aan onze delicatessen afdeling. Daar tref je namelijk lekkere hapjes aan die je er perfect bij kan serveren. Drankenhandel Drankenpaleis in Lier is daarmee je one-stop-shop voor een geslaagd aperitief, theekransje of diner.

 

Een greep uit onze smaakmakers

  • Uiteenlopende oliën en sauzen
  • Confituren, siropen en sierlijke suikers
  • Pasta’s die er te leuk uit zien om meteen op te eten
  • Specerijen, kruiden en diverse peper- en zoutsoorten
  • Koffie & thee en bijpassende koekjes en chocoladepleziertjes
  • Smaakvolle aperitiefhapjes zoals olijven, paté, zoute knabbels, nacho’s,…
  • Allerhande toastjes en grissini’s en de bijhorende tapenades, pesto’s en sauzen om ze in te dippen

Ook in onze delicatessen shop hebben we suikervrije en biologische producten voorzien!


Dat we onze koffie & thee ook leveren aan de plaatselijke horeca is zeker niet verwonderlijk

Koffie en thee zijn van die typische producten waar het helemaal om de juiste smaakbalans draait.  Ieder heeft zijn persoonlijke voorkeuren en dat levert een uitzonderlijk breed aanbod en diverse aroma’s op. Ook bij Drankenpaleis hebben we een behoorlijke collectie koffie en thee in huis en daar zitten ook enkele “speciallekes” tussen die zeker het proeven waard zijn.

Er staat trouwens steeds verse koffie klaar in de zaak dus neem gerust een kopje in de hand tijdens het winkelen. Vergeet het koekje niet hé, want ook dat wil je zeker geproefd hebben.

 

Cudié bonbons

Heerlijke bonbons gemaakt op basis van een unieke combinatie van marcona- amandelen en chocolade. De marcona-amandel wordt beschouwd als een van de beste amandelen ter wereld met een zeer laag bitterheidspercentage. Het beste van deze bijzondere amandelen wordt naar boven gehaald tijdens een zorgvuldig proces van roosteren en karamaliseren.
Vervolgens wordt er een originele bedekking aan toegevoegd die deel uitmaakt van het faliliegeheim. Een recept dat generatie op generatie werd bewaard en geïnnoveerd.
Dit moet je gewoon geproefd hebben!

 

cudie

 

Nieuw in ons assortiment:

griekse pasta defOrzo Pasta

Deze orzo pasta leent zich uitstekend als bijgerecht. Ondanks dat orzo vaak ‘Griekse rijst’ genoemd wordt is dit eigenlijk een pasta die de vorm van een rijstkorrel heeft. Net zoals bij rijst laat je deze pasta op een zacht vuurtje koken tot het water volledig is opgenomen. Vermeng de Orzo met kerstomaatjes, maïs of paprika en serveer hem warm of koud bij de Barbecue.

crisps

Raincoast Crisps
Deze unieke raincoast crisps zijn bereid met de allerbeste ingrediënten.
Deze crackers zijn perfect te combineren met een kaasplank maar eerlijk gezegd vinden wij ze ook gewoon zo lekker, als tussendoortje.

risotto tomaatCasale Paradiso Risotto

Deze heerlijke risotto wil terug gaan naar de ware essentie van de Italiaanse keuken met natuurlijke en echte ingrediënten, verrijkt met groenten en aromatische kruiden. Een echte aanrader voor wie houdt van pure en eerlijke Italiaanse gerechten.

snatts

Snatt's

Deze snack is heerlijk bij elk aperitief en onderscheid zich van zijn concurrenten door in te spelen op de huidige wensen van de consument.Snatt’s zijn niet gefrituurd maar gebakken met 100% natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie en zonnebloemolie en bovendien glutenvrij.
Een aantrekkelijk alternatief voor chips en bovendien verkrijgbaar in 3 smaken!